در پارتیشن‌های شیشه‌ای، علاوه بر چهارچوب اصلی که دورتادور کار را نگه می‌دارد، می توان از فریم‌های عمودی و افقی داخلی نیز استفاده می‌شود. این فریم‌ها چند کاربرد مهم دارند:

✅ کاربردهای فریم‌های داخلی  

  1. افزایش استحکام ساختاری
    فریم‌های داخلی به استحکام کلی پارتیشن کمک می‌کنند، مخصوصاً در پروژه‌های متراژ بالا که شیشه‌ با وزن بالا، ممکن است در برابر فشار یا ضربه آسیب‌پذیر باشد.
  2. طراحی

استفاده از فریم‌های عمودی یا افقی برای ایجاد طرح‌هایی مانند مشبک، فریم‌بندی هندسی یا سبک صنعتی (Industrial Style) رایج است. این طراحی‌ها هم زیبا هستند و هم مدرن.

  1. جای‌گذاری ترکیبی متریال‌ها
    گاهی میان قاب‌ها می‌توان از متریال‌های دیگری مانند شیشه مات، پلی‌کربنات، یا حتی پنل‌های چوبی استفاده کرد . یا حتی می توان به اندازه مشخصی، بین پارتیشن را خالی گذاشت. در این وارد نیز نیاز به استفاده از قاب های شیشه ای خواهد بود.
  2. جدا کردن شیشه‌ها در ابعاد کوچک‌تر
    شیشه‌های بسیار بزرگ حمل‌ونقل سخت‌تری دارند و در صورت شکست هزینه تعویض آنها بالاست. استفاده از فریم‌های داخلی باعث می‌شود بتوان از چند شیشه کوچک‌تر استفاده کرد که مدیریت و نگهداری آسان‌تری دارند.

📌 نکته:

در سبک‌های مینیمال پارتیشن شیشه ای، استفاده از فریم‌های داخلی ممکن است به حداقل برسد تا ظاهری یکپارچه‌تر داشته باشیم. اما در سبک‌های مدرن صنعتی یا کلاسیک، استفاده از این فریم‌ها بخشی از زیبایی‌شناسی کار است.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *