تولیدفروشنصبتعمیرپارتیشن شیشه ای در تهران

instagram page of persianaqua Storetelegram farsgraphic1rubicalogo Bale app download png vector Toranjlogo 1

aparat logo of sayadoor

پارتیشن شیشه ای چیست؟

پارتیشن شیشه‌ای یک نوع تقسیم‌بندی فضای داخلی است که از شیشه به‌عنوان جداکننده فضا استفاده می‌شود. این نوع پارتیشن‌ها به‌منظور ایجاد فضاهای مستقل داخلی یک ساختمان، مثل دفاتر، کنفرانس روم‌ها، اتاق‌های اداری یا فضاهای تجاری، استفاده می‌شوند. از جلوه زیبای شیشه به‌عنوان ماده ساختاری برای ایجاد انطباق با استایل داخلی مکان‌های کاری یا تجاری نیز استفاده می‌شود.

استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای در ساختمان‌های لوکس و مدرن بیشتر دیده می‌شود. پارتیشن‌های شیشه‌ای بیشتر از اینکه در ساختمان‌ها خصوصی استفاده شود، در ساختمان‌های تجاری استفاده می‌شود.  این پارتیشن‌ها ، تأثیر مثبتی بر نحوه مدیریت داشته و بازخود کارکنان را بالا می‌برد.

glass wall partition for office sayadoors work sample 2

 

تولید،فروش ونصب انواع پارتیشن شیشه ای در تهران و سراسر کشور توسط مجموعه سایادُر

 

 

عناوین موضوعات

پارتیشن شیشه ای چیست

انواع پارتیشن اداری

قیمت پارتیشن شیشه ای

سبک های مدرن پارتیشن شیشه ای

مزایای پارتیشن شیشه ای

مقایسه تأثیر پارتیشن‌های شیشه‌ای و دیوارهای آجری بر فضا

روند نصب پارتیشن شیشه ای

پارتیشن شیشه ای شفاف یا مات

پارتیشن شیشه ای طرح دار؛ مزایا و موارد استفاده

پارتیشن شیشه ای دوجداره

پارتیشن اداری در مکان های کوچک

پارتیشن اداری سه بعدی

چطور از شکستن پارتیشن شیشه ای جلوگیری کنیم؟

اهمیت شاسی کشی در پارتیشن های شیشه ای

 

برای تماس کلیک کنید.

همین حالا تماس بگیرید.

انواع پارتیشن اداری

 در اینجا پنج نوع پارتیشن اداری برای سفارشی کردن فضای کاری را پیشنهاد می‌دهیم. پارتیشن‌های کف تا سقف: پارتیشن‌های کف تا سقف که به‌عنوان پارتیشن‌های تمام‌قد نیز شناخته می‌شوند، راه‌حلی محبوب برای شکستن فضاهای کاری هستند.

√پارتیشن‌های شیشه‌ای.

√پارتیشن‌های اداری قابل‌حمل.

√دیوارهای آکاردئونی

√پارتیشن پلی کربنات

√پارتیشن شیشه ای دوجداره

قیمت پارتیشن شیشه ای

قیمت پارتیشن شیشه‌ای به چندین عامل بستگی دارد؛  در زیر برخی از این عوامل را ذکر می‌کنیم:

  1. جنس شیشه: نوع و کیفیت شیشه مورداستفاده در پارتیشن شیشه‌ای، تأثیر زیادی در قیمت آن دارد. شیشه‌های مختلفی با خصوصیات متفاوت ازجمله شفافیت، ضخامت، و مقاومت وجود دارند. شیشه‌های رنگی، دودی یا مات، گران‌تر از شیشه‌های معمولی هستند. در پارتیشن‌های شیشه‌ای از شیشه‌های سکوریت باضخامت‌های ۸ تا ۱۲ میل استفاده می‌شود؛ هرچقدر ضخامت بیشتر باشد، قیمت شیشه بالاتر خواهد بود. از سوی دیگر شیشه‌های لمینت قیمت بسیار بیشتری نسبت به شیشه‌های تک لایه سکوریت دارند. در برخی از ساختارهای پارتیشن شیشه‌ای نیاز به استفاده از این شیشه‌ها است.
  2. جنس فریم: مواد سازنده فریم پارتیشن نیز تأثیر مستقیمی بر قیمت دارد. فریم‌های فلزی، پلی کربنات، pvc باقیمت‌های متفاوتی عرضه می‌شوند. برخی از فریم‌ها نیز وارداتی هستند که قیمت بیشتری نسبت به فریم‌های ایرانی دارند.
  3. ابعاد و اندازه: اندازه پارتیشن به‌وضوح در تعیین قیمت مؤثر است. واضح است که پارتیشن‌های بزرگ‌تر باقیمت بیشتری عرضه می‌شوند.
  4. طراحی و شکل ظاهری: پارتیشن‌ها ممکن است دارای طراحی‌ها و الگوهای مختلف باشند که می‌توانند تأثیر زیادی در قیمت آن‌ها داشته باشند. هرچقدر طراحی پارتیشن شیشه‌ای پیچیده‌تر یا حرفه‌ای‌تر باشد، قیمت پارتیشن بیشتر خواهد بود.
  5. تجهیزات اضافی: وجود امکانات اضافی مانند نورپردازی ، کرکره برقی یا سیستم‌های صوتی نیز قیمت پارتیشن را افزایش دهند.
  6. برند و تولیدکننده: معروفیت برند و شناخته‌شدگی تولیدکننده نیز می‌تواند در قیمت تأثیرگذار باشد.
  7. محل نصب : موقعیت جغرافیایی محل نصب پارتیشن شیشه‌ای نیز تأثیر مستقیم بر هزینه ایاب و ذهاب دارد. برای مثال نصب پارتیشن شیشه‌ای در تهران که توسط سایادُر انجام می‌شود، با کمترین هزینه ایاب و ذهاب انجام می‌شود؛ حدود ۵۰۰ هزارتومان برای هر پروژه؛ اما همین پروژه اگر توسط سایادُر در شهر شیراز انجام شود، حدود ۲ تا 3 میلیون هزینه ایاب و ذهاب خواهد بود. (با توجه به اینکه دفتر مجموعه سایادُر در تهران قرار دارد).
  8. شرایط بازار: وضعیت بازار و تقاضا و عرضه نیز می‌تواند تأثیرگذار باشد. در برخی مواقع، تخفیفات و تخفیف‌های فصلی ممکن است باعث کاهش قیمت پارتیشن‌های شیشه‌ای شوند. برای مثال قیمت پارتیشن شیشه‌ای در اواخر و اوایل سال بیشتر می‌شود؛ زیرا تقاضا برای نصب پارتیشن شیشه‌ای در ۳ ماه آخر سال و دو ماه ابتدایی سال بیشتر است.

با توجه به این عوامل، قیمت پارتیشن‌های شیشه‌ای می‌تواند متنوع باشد و بهتر است برای دریافت قیمت دقیق‌تر، از فروشندگان مختلف استعلام بگیرید و مشخصات موردنظر خود را مشخص کنید.

سبک های مدرن پارتیشن شیشه ای

در سال‌های اخیر، سبک‌ها و طراحی‌های جدیدی برای پارتیشن‌های شیشه‌ای به بازار عرضه شده‌اند که می‌توانند به فضاهای داخلی جلوه‌ای مدرن و شیک بدهند. در زیر به برخی از این سبک‌های جدید اشاره می‌کنم:

  1. پارتیشن‌های شیشه‌ای فریم‌لس

این نوع پارتیشن‌ها بدون فریم یا با فریم بسیار نازک طراحی می‌شوند. این سبک به دلیل ایجاد یک ظاهر مینیمالیستی و مدرن بسیار محبوب است. فریم‌های بسیار نازک از جنس آلومینیوم یا فولاد می‌توانند به حفظ یکپارچگی بصری کمک کنند.

  1. شیشه‌های مات و نیمه مات

استفاده از شیشه‌های مات یا نیمه مات برای ایجاد حریم خصوصی بیشتر در فضاهای اداری و خانگی رایج شده است. این شیشه‌ها می‌توانند با طرح‌های مات خاصی (مانند خطوط یا الگوهای هندسی) ترکیب شوند تا جلوه‌ای زیبا و کاربردی به فضا بدهند.

  1. شیشه‌های رنگی و طرح‌دار

استفاده از شیشه‌های رنگی یا شیشه‌هایی با طرح‌های چاپی یا سندبلاست شده برای ایجاد جلوه‌ای خاص و منحصربه‌فرد در فضاهای داخلی بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

  1. پارتیشن‌های شیشه‌ای متحرک

این پارتیشن‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتوان به راحتی آنها را جابجا کرد یا باز و بسته نمود. این سبک برای فضاهای اداری که نیاز به انعطاف‌پذیری دارند، بسیار مناسب است.

  1. پارتیشن‌های شیشه‌ای با فریم چوبی

ترکیب شیشه با فریم‌های چوبی می‌تواند جلوه‌ای گرم و طبیعی به فضا ببخشد. این سبک برای فضاهای مسکونی و همچنین اداری که نیاز به حسی از طبیعت دارند، بسیار مناسب است.

  1. پارتیشن‌های شیشه‌ای با پروفیل‌های مشکی

استفاده از پروفیل‌های مشکی برای فریم پارتیشن‌های شیشه‌ای، یکی از روندهای جدید و محبوب است. این سبک، ظاهری صنعتی و مدرن به فضا می‌دهد و به ویژه در فضاهای کاری و تجاری مورد استقبال قرار گرفته است.

  1. پارتیشن‌های شیشه‌ای منحنی

استفاده از شیشه‌های منحنی برای ایجاد پارتیشن‌هایی با خطوط نرم و روان می‌تواند به فضای داخلی جلوه‌ای منحصر به فرد بدهد. این سبک برای فضاهای مدرن و خلاقانه بسیار مناسب است.

  1. پارتیشن‌های شیشه‌ای با سیستم نورپردازی

اضافه کردن نورپردازی به پارتیشن‌های شیشه‌ای می‌تواند جلوه‌ای بسیار جذاب و خاص ایجاد کند. نورهای LED در لبه‌های شیشه یا به صورت توکار در داخل فریم می‌توانند جلوه‌ای خاص و مدرن به پارتیشن بدهند.

این سبک‌ها می‌توانند بر اساس نیاز و سلیقه شما انتخاب شوند و به فضای داخلی شما جلوه‌ای زیبا و کاربردی ببخشند.

مزایای پارتیشن شیشه ای

اول از همه این مورد را ذکر کنیم که پارتیشن‌های شیشه‌ای با شیشه‌های میرال سکوریت یا با شیشه لمینت و یا با ترکیب هر دو این شیشه‌ها ساخته می‌شوند.

شیشه دارای چندین ویژگی است که باعث می‌شود به‌عنوان ماده‌ای برای طراحی داخلی از ارزش بالایی برخوردار باشد. کم‌هزینه، کاملاً شفاف و به‌اندازه کافی قوی برای تشکیل یک مانع محکم؛ شیشه زمانی عالی است که بخواهید یک منطقه را بدون خاموش کردن نور و محدود کردن خطوط دید ببندید. پنجره را در نظر بگیرید. شیشه در 99.9 درصد پنجره‌ها استفاده می‌شود، زیرا نور را به داخل می‌دهد، به ما اجازه می‌دهد بیرون را ببینیم، سدی را تشکیل می‌دهد تا ما را در مقابل عناصر در امان نگاه دارد؛ همین امر در مورد پارتیشن‌های شیشه‌ای نیز صدق می‌کند.

پارتیشن‌های شیشه‌ای اساساً دیوارهای شیشه‌ای داخلی هستند که برای تعریف، بستن و مشخص کردن فضاها استفاده می‌شوند. آن‌ها زمانی استفاده می‌شوند که بخواهید بین مناطق مختلف بدون بسته شدن کامل در مناطق تفاوت قائل شوید.

مزایای پارتیشن شیشه ای برای دفتر کار

پارتیشن‌های شیشه‌ای مزایای فراوانی برای دفاتر کاری دارند؛ این پارتیشن‌های می‌توانند دفتر و شرکت شما را زنده کرده و آن را حرفه‌ای‌تر کنند. همچنین پارتیشن‌های شیشه‌ای به شما کمک می‌کند تا در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنید. از دیگر مزایای پارتیشن‌های شیشه‌ای این هست که در محیط کار همه افراد قابل‌رؤیت هستند؛ این امر به‌خودی‌خود باعث افزایش حس مسئولیت‌پذیری و افزایش راندمان کار می‌شود. مقاومت در برابر سایش و عدم نیاز به تعمیرات اساسی نیز از دیگر مزایای پارتیشن‌های شیشه‌ای است.

موارد استفاده از دیوارهای پارتیشن شیشه‌ای

پارتیشن‌های لعاب‌دار یکی از ویژگی‌های مشترک طراحی داخلی برای ادارات، اماکن تجاری و ساختمان‌های عمومی است. آن‌ها معمولاً برای موارد زیر استفاده می‌شوند:

√مناطق کاری متمایز اما باز تا حسی از تعریف و تمایز به فضاها بدهید بدون اینکه بر احساس "پلان باز" یک دفتر تأثیر بگذارد.

 √مناطق جداگانه را کاملاً بدون محدودیت نور و خطوط دید محصور کنید.

√ قسمت‌هایی از راه‌های ورودی و درب را تشکیل دهید.

√ یک ویژگی طراحی خاص در یک دفتر ایجاد کنید.

 فواید پارتیشن شیشه‌ای: پارتیشن‌های شیشه‌ای دارای مزایای زیر هستند. این مزایا پارتیشن هاس شیشه ای را به انتخاب محبوب در بین طراحان داخلی تجاری تبدیل می‌کند.

 1-نور: بستن نواحی متمایز با مواد جامد می‌تواند به‌سرعت بخش‌هایی از یک دفتر را تاریک و ناخوانا کند. پارتیشن‌های دیواری شیشه‌ای اجازه می‌دهند نور طبیعی آزادانه در سرتاسر محل جریان داشته باشد، هزینه‌های روشنایی را کاهش داده و به تقویت روحیه کارکنان کمک می‌کند.

 2-دید: یکی از دلایل کلیدی محبوبیت دفاتر برنامه باز این بود که روسای شرکت شروع به این باور کردند که کارکنان احساس می‌کنند بیشتر عضو یک گروه هستند و درنتیجه اگر همه بتوانند یکدیگر را ببینند، کارسازتر کار می‌کنند. شیشه همان جلوه را به دست می‌آورد و درعین‌حال فضای خاص خود را به همه ارائه می‌دهد، و به دلیل باز بودن خطوط دید، محیط کار جادارتر و کمتر باابهت به نظر می‌رسد.

 3-عایق صدا: یکی از اشکالات مدل اداری پلان باز سروصدا است - با استفاده از فضای باز یکسان، حجم صدا می‌تواند مشکل‌ساز باشد و برخی افراد نمی‌توانند به‌طور مؤثر با حواس پرتی کار کنند. شیشه با ایجاد فضاهای محصور مانعی در برابر امواج صوتی است

4-انعطاف‌پذیری: ازآنجایی‌که پارتیشن‌های اداری شیشه‌ای به‌صورت مدولار از پانل های شیشه‌ای ساخته می‌شوند، ایجاد فضاهای با شکل‌های مختلف و پیکربندی پارتیشن‌ها بهروش‌های مختلف بسیار آسان است.

 5-هزینه: شیشه یک ماده به‌راحتی در دسترس و مقرون‌به‌صرفه است. همچنین نصب و برداشتن آن بسیار آسان است و باعث صرفه‌جویی قابل‌توجهی در هزینه‌های ساختمان می‌شود، به‌خصوص زمانی که صحبت از طراحی مجدد یک فضا می‌شود.

با توجه به موارد استفاده از پارتیشن شیشه ای و مزایایی که پارتیشن های شیشه دارند، این پارتیشن ها در ساختمان های لوکس بسیار استفاده می شوند. پارتیشن شیشه ای در تهران نیز طرفداران زیادی دارد و در بسیاری از ساختمان های لوکس و شرکت های معتبر از این پارتیشن ها استفاده می شود.

مقایسه تأثیر پارتیشن‌های شیشه‌ای و دیوارهای آجری بر فضای داخلی ساختمان

پارتیشن‌های شیشه‌ای و دیوارهای آجری هر دو کاربردهای خاص خود را دارند، اما در بسیاری از موارد، پارتیشن‌های شیشه‌ای می‌توانند به عنوان یک گزینه جایگزین یا رقیب برای دیوارهای آجری به حساب آیند. یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های میان این دو، تأثیر آن‌ها بر میزان فضای داخلی است. در این مطلب تاثیر پارتیشن های شیشه ای و دیوارهای آجری بر فضای داخلی ساختمان را مقایسه و بررسی کرده ایم.

تفاوت‌های پارتیشن‌های شیشه‌ای و دیوارهای آجری در استفاده بهینه از فضا به شرح زیر است:

پارتیشن شیشه‌ای:

  1. فضای بازتر و بزرگ‌تر: پارتیشن‌های شیشه‌ای به دلیل شفافیتشان نور طبیعی را عبور می‌دهند و احساس فضای بازتر و بزرگ‌تر ایجاد می‌کنند. این امر باعث می‌شود که فضا کمتر تنگ و بسته به نظر برسد و محیط داخلی به صورت بصری بزرگ‌تر و روشن‌تر به نظر برسد.
  2. ظاهری سبک و مینیمالیستی: به دلیل نازک‌تر بودن و طراحی مدرن، پارتیشن‌های شیشه‌ای به فضای داخلی ظاهری سبک و مینیمالیستی می‌بخشند. این ویژگی به استفاده بهینه از فضا کمک می‌کند و به جلوگیری از احساس شلوغی و تنگی در فضا کمک می‌کند.
  3. قابلیت انعطاف‌پذیری: پارتیشن‌های شیشه‌ای به راحتی قابل جابجایی و تغییر هستند، که به شما این امکان را می‌دهد که با تغییر نیازهای فضا، طراحی را بهینه کنید. این ویژگی برای فضاهای اداری یا تجاری که به تغییرات مکرر نیاز دارند، بسیار مفید است. در صورت نیاز به تغییر محل پارتیشن، به راحتی می توان پارتیشن ها را باز کرده و در محل مناسب نصب کرد.
  4. حجم کم‌تر: پارتیشن‌های شیشه‌ای به طور کلی نازک‌تر از دیوارهای آجری هستند، بنابراین حجم کمتری از فضا را اشغال می‌کنند. این موضوع می‌تواند به افزایش فضای مفید و قابل استفاده در محیط کمک کند.

دیوارهای آجری:

  1. حجم و وزن بیشتر: دیوارهای آجری به طور معمول ضخیم‌تر و سنگین‌تر از پارتیشن‌های شیشه‌ای هستند، که باعث می‌شود حجم بیشتری از فضا را اشغال کنند و ممکن است احساس تنگی بیشتری ایجاد کنند. این امر ممکن است در فضاهای کوچک یا محدود به نفع استفاده بهینه از فضا نباشد.
  2. محدودیت نور و دید: دیوارهای آجری نور را مسدود می‌کنند و باعث می‌شوند که فضاهای داخلی تاریک‌تر و محدودتر به نظر برسند. این موضوع می‌تواند بر روی حس باز بودن فضا تأثیر منفی بگذارد و نیاز به نور مصنوعی بیشتری داشته باشید.
  3. قابلیت تغییر کمتر: تغییر و جابجایی دیوارهای آجری پیچیده‌تر و پرهزینه‌تر از پارتیشن‌های شیشه‌ای است. این محدودیت می‌تواند مانع از استفاده بهینه از فضا در صورت نیاز به تغییرات باشد. در صورت نیاز به تغییر محل دیوار، دیوار باید تخریب شود.
  4. فضای قابل استفاده کمتر: به دلیل ضخامت بیشتر، دیوارهای آجری فضای کمتری برای استفاده عملی باقی می‌گذارند. این می‌تواند به معنی کاهش فضای مفید در محیط‌های کوچک باشد.

نتیجه‌گیری:

پارتیشن‌های شیشه‌ای به دلیل طراحی نازک‌تر و شفافیت خود، به استفاده بهینه از فضا و ایجاد حس فضای بازتر کمک می‌کنند، در حالی که دیوارهای آجری با حجم و وزن بیشتر، ممکن است فضای داخلی را کوچکتر و محدودتر نشان دهند و تغییرات در طراحی فضا را دشوارتر کنند.

روند نصب پارتیشن‌های شیشه‌ای: از اندازه‌گیری دقیق تا نصب و اجرا

برای نصب پارتیشن‌های شیشه‌ای، ابتدا کارشناسان ما به محل پروژه اعزام گردیده و اقدام به انجام اندازه‌گیری دقیق می کنند. اندازه گیری ها با تراز لیزری انجام می شود. در روند اندازه گیری، اندازه همه نقاط لازم گرفته شده و متراژ پروژه محاسبه می شود؛ همچنین در روند اندازه گیری، تعداد اتاق های مورد نیاز، تعداد میزها در هر اتاق و تعداد درب ها در نظر گرفته می شوند.

 اگر ارتفاع دیوارها تا سقف باشد با توجه به استحکام سقف کارشناسان تعیین می کنند که نیاز به آهن کشی وجود دارد یا خیر. در صورت نیاز به آهن کشی، انجام این پروسه نیز به نصب پارتیشن شیشه ای اضافه می شود. دقت داشته باشید که  در مکان‌هایی که دیواره‌ها تا سقف باشند، چرخش سرما و گرما امکان‌پذیر نیست؛ پس برای هر واحد نیاز به سیستم گرمایشی و سرمایشی مجزا است. از سوی دیگر در این شرایط گردش صدا نیز تاحدودی زیادی کاهش می یابد، زیرا شیشه های سکوریت عایق خوبی برای سروصدا هستند. این می تواند نکته مثبتی برای این پارتیشن ها تلقی شود.

در طرحی که نیاز نباشد تا دیواره‌ها تا سقف کشیده شوند، گردش سرما و گرما به راحتی امکان‌پذیر است؛ اما در این صورت پارتیشن عایق خوبی برای جلوگیری از صدا نخواهد بود.  

 فریم لس یا فریم دار بودن شیشه: مشتری بایستی انتخاب کند که پارتیشن شیشه ای فریم دار می خواهد یا بدون فریم.  براساس متراژ شیشه مورد استفاده و لزوم امنیت پروژه، ما پیشنهاداتی در این مورد به مشتری ارائه  می کنیم. همچنین مشتری می تواند  شیشه را از نوع سندبلاست خریداری کند  تا  حریم خصوصی کاملاً حفظ شود.

پس از تکمیل اندازه گیری و تعیین متراژ و هزینه و لوازم و نحوه نصب،  پلان کشی(نقشه کشی) انجام شود.  پس از تایید نقشه نهایی توسط تیم فنی، نقشه به شرکت فرستاده می‌شود. در ادامه نقشه به کارخانه ارسال می شود و  شیشه‌ها در کارخانه تولید شده و به  محل نصب فرستاده می‌شوند؛ در تهایت نصابان شرکت شروع  به کار نصب می‌کنند.

پارتیشن شیشه ای شفاف یا مات؟

انتخاب بین پارتیشن شیشه‌ای مات یا شفاف به ذائقه شما و نیازهای محیط مرتبط است. در ادامه برخی از مزایا و معایب هر یک آورده شده است:

پارتیشن شیشه‌ای مات:

مزایا:

  1. حریم شخصی: شیشه مات از دید افراد به داخل اتاق جلوگیری می کند؛ از این رو حریم شخصی بیشتری را فراهم می‌کند.
  2. جلوگیری از اشعه مستقیم نور: شیشه مات می‌تواند از اشعه مستقیم خورشید جلوگیری کند و شدت و تاثیر نور را کاهش دهد.

معایب:

  1. کمترین ارتباط بصری: از آنجا که شیشه مات دید افراد را به طور کامل پنهان می‌کند، ممکن است احساس کنید که ارتباط بصری بیشتری با محیط اطراف ندارید.

پارتیشن شیشه‌ای شفاف:

مزایا:

  1. ارتباط بصری بیشتر: شیشه‌های شفاف امکان ارتباط بصری بیشتری با محیط اطراف را فراهم می‌کنند.
  2. افزایش احساس فضا: این نوع پارتیشن باعث افزایش احساس فضا و انس با محیط می‌شود.
  3. امکان مدیریت بهتر و شفافیت و بازدهی کار: با قرار گرفتن کارمندان در محیطی با پارتیشن های شیشه ای، کنترل و مدیریت آنها افزایش می یابد؛ در این مکان ها افراد همواره رفتار و حرکت های خود را بیشتر کنترل می کننند و در نهای بازدهی کارشان بالاتر خواهد رفت.

معایب:

  1. کاهش حریم شخصی: شیشه شفاف ممکن است حریم شخصی را کاهش دهد، زیرا افراد به راحتی می‌توانند به داخل اتاق نگاه کنند.
  2. تأثیر اشعه مستقیم نور: در مواقعی که نور خورشید مستقیم به شیشه می‌تابد، ممکن است برخی از افراد از تأثیر اشعه‌های خیره‌کننده نور آزار ببینند.

بنابراین، انتخاب بین شیشه‌های مات و شفاف بستگی به سلیقه شما، نیازهای حریم شخصی، و طراحی کلی فضا بستگی دارد.

پارتیشن شیشه ای طرح دار؛ مزایا و موارد استفاده

پارتیشن‌های شیشه‌ای طرح دار، یکی از جذاب‌ترین گزینه‌ها در طراحی داخلی و معماری مدرن هستند. در این پارتیشن‌های شیشه‌ای، با استفاده از روش‌های مختلف، طرح‌هایی جذاب و زیبا ایجاد می‌شود. این طرح‌ها ممکن است بر روی شیشه‌های شفاف یا سندبلاست شده ایجاد شود.   فضایی که با پارتیشن‌های شیشه‌ای طرح دار تزیین‌شده باشد، همچون یک نمایشگاه هنری است که مشاهده‌کنندگان را با شگفتی و تعجب مواجه می‌کند.

ازجمله مزایایی که پارتیشن‌های شیشه‌ای طرح دار دارند، افزایش زیبایی و پرستیژ مکان است. این پارتیشن‌ها با طراحی‌های خاص و منحصربه‌فرد، به ساختمان یک جذابیت ویژه می‌بخشند که هرکسی را مجذوب خود می‌نمایند. بنابراین، به‌ویژه در محیط‌های تجاری و اداری، استفاده از این نوع پارتیشن‌ها باعث جلب‌توجه مشتریان و مشاهده‌کنندگان، به کسب‌وکار یا مجموعه شما خواهد شد.

درنتیجه، استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای طرح دار نه‌تنها به ارتقای زیبایی و شکوه مکان کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به تأکید بر ارزش و برندسازی کسب‌وکار نیز کمک کند.

انتخاب طراحی مناسب برای پارتیشن شیشه‌ای

برای انتخاب یک طرح جذاب بر روی پارتیشن شیشه‌ای، توصیه می‌کنیم که از یک طراح داخلی کمک بگیرید.  طراحان داخلی با داشتن دانش و تخصص لازم درزمینهٔ طراحی فضاهای داخلی، می‌توانند به شما در انتخاب نوع پارتیشن، طرح و الگو، جنس شیشه، و حتی مکان‌گذاری مناسب برای این پارتیشن‌ها کمک کنند.

طراحان داخلی می‌توانند با بررسی نیازها و اهداف شما، یک طرح منحصربه‌فرد، هماهنگ با دکوراسیون شما و در محل مناسب ایجاد کنند؛ این امر می‌تواند هماهنگی بین زیبایی و کارایی را فراهم کند.

علاوه بر این، طراحان داخلی می‌توانند با در نظر گرفتن مسائل فنی مربوط به نورپردازی، صداپذیری و حفظ حریم شخصیت، طراحی پارتیشن‌های شیشه‌ای را بهبود دهند و آن را به یک عنصر یکپارچه در طراحی داخلی مکان تبدیل کنند.

بنابراین، همکاری با یک طراح داخلی می‌تواند باعث بهبود کلیت طراحی و استفاده بهینه از پارتیشن‌های شیشه‌ای در فضاهای داخلی شما شود.

پارتیشن‌های شیشه‌ای طرح دار بیشتر در چه مکان‌هایی استفاده می‌شود؟

پارتیشن‌های شیشه‌ای طرح دار به‌عنوان جزء اصلی طراحی داخلی در بسیاری از کسب‌وکارها و مکان‌های عمومی مورداستفاده قرار می‌گیرند. برخی از کسب‌وکارهایی که موارد استفاده بیشتری  از پارتیشن‌های شیشه‌ای طرح دار دارند عبارت‌اند از:

  1. آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی: در آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی، پارتیشن‌های شیشه‌ای طرح دار برای جداکردن ایستگاه‌های مختلف آرایش و خدمات بهره‌مندی از نورپذیری مناسب و ایجاد حس فضای باز مورداستفاده قرار می‌گیرند. استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای طرح دار، با سالن های زیبایی که محلی باری زیباسازی افراد است، هماهنگی مناسبی دارد.
  2. رستوران‌ها و کافه‌ها: در رستوران‌ها و کافه‌ها، پارتیشن‌های شیشه‌ای طرح دار می‌توانند برای جداکردن بخش‌های مختلف از فضا، مانند نشیمن‌های خصوصی یا بخش‌هایی برای تشکیل رویدادها یا جلسات خصوصی مورداستفاده قرار بگیرند. در عین جداسازی باعث زیبایی و جذابی بیشتر محیط می‌شود.
  3. ادارات و مکان‌های کاری: در ادارات و فضاهای کاری، پارتیشن‌های شیشه‌ای طرح دار ممکن است برای ایجاد اتاق‌های کنفرانس، فضاهای جلسات خصوصی یا حتی تقسیم‌بندی فضاهای کاری برای جلوگیری از احساس بسته بودن مورداستفاده قرار گیرند. درعین‌حال پیام‌های مختلفی را در قالب طراحی بر روی این پارتیشن‌های می‌توان درج کرد.
  4. هتل‌ها و اقامتگاه‌ها: در هتل‌ها و اقامتگاه‌ها، پارتیشن‌های شیشه‌ای طرح دار ممکن است برای جدا کردن بخش‌های مختلف از لابی، اتاق‌ها یا حتی حمام‌ها استفاده شوند. این اقدام همچنین به افزایش نورپذیری و ایجاد حس فضای باز کمک می‌کند.
  5. دفاتر شرکت‌ها و مراکز تجاری: در مراکز تجاری و شرکت‌ها نیز از پارتیشن‌های شیشه‌ای طرح دار، برای جداسازی و زیباسازی استفاده می‌شود.

به‌طورکلی، پارتیشن‌های شیشه‌ای طرح دار در هر مکانی که نیاز به تقسیم‌بندی فضا با حفظ احساس آزادی و نورپذیری دارید، مورداستفاده قرار می‌گیرند.

پارتیشن شیشه ای دوجداره

پارتیشن شیشه‌ای دوجداره یکی از محبوب‌ترین انواع پارتیشن‌هاست که به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد خود، در بسیاری از منازل و ادارات استفاده می‌شود. این نوع پارتیشن به طور خاص برای بهبود عایق‌بندی صوتی و حرارتی طراحی شده است. در ادامه به برخی از ویژگی‌ها، مزایا و معایب، و کاربردهای این نوع پارتیشن اشاره می‌شود:

ویژگی‌های پارتیشن شیشه‌ای دوجداره

  1. ساختار: این پارتیشن‌ها از دو لایه شیشه که بین آنها فضای خالی (عموماً با هوا یا گاز آرگون پر شده) وجود دارد، تشکیل شده است.
  2. نوع شیشه‌ها: می‌توان از شیشه‌های سکوریت، لمینت یا ترکیبی از آنها استفاده کرد.
  3. فضای خالی بین شیشه‌ها: این فضای خالی می‌تواند باعث بهبود عایق‌بندی صوتی و حرارتی شود. در برخی موارد، پرده‌ها یا شیدهایی بین دو لایه شیشه قرار داده می‌شود تا قابلیت کنترل نور و حفظ حریم خصوصی افزایش یابد.

مزایای پارتیشن شیشه‌ای دوجداره

  1. عایق‌بندی صوتی: یکی از مهم‌ترین مزایای این پارتیشن‌ها، کاهش انتقال صدا است که باعث می‌شود برای استفاده در مکان‌هایی که نیاز به حفظ حریم صوتی دارند، مناسب باشند.
  2. عایق‌بندی حرارتی: فضای خالی بین دو لایه شیشه به عنوان یک عایق حرارتی عمل می‌کند و باعث کاهش انتقال حرارت می‌شود.
  3. استفاده از پرده یا شید: امکان قرار دادن پرده یا شید بین دو لایه شیشه به کاربران اجازه می‌دهد که میزان نور و حفظ حریم خصوصی را کنترل کنند.
  4. ظاهر زیبا و مدرن: این پارتیشن‌ها به دلیل شفافیت و طراحی مدرن، به زیبایی فضای داخلی کمک می‌کنند.

معایب پارتیشن شیشه‌ای دوجداره

  1. هزینه بالا: به دلیل مواد و فناوری مورد نیاز برای ساخت، هزینه پارتیشن‌های دوجداره بیشتر از پارتیشن‌های تک جداره است.
  2. وزن بیشتر: به دلیل وجود دو لایه شیشه، وزن این پارتیشن‌ها بیشتر است که ممکن است نیاز به ساختارهای حمایتی قوی‌تری داشته باشد.
  3. نصب پیچیده‌تر: نصب این پارتیشن‌ها به دلیل ساختار پیچیده‌تر و نیاز به دقت بالا، زمان و هزینه بیشتری نیاز دارد.

کاربردهای پارتیشن شیشه‌ای دوجداره

  1. ادارات و محیط‌های کاری: برای ایجاد دفاتر خصوصی و کاهش نویز بین اتاق‌ها.
  2. منازل: برای جداسازی فضاهای مختلف داخلی با حفظ زیبایی و نور طبیعی.
  3. مکان‌های تجاری و فروشگاه‌ها: برای ایجاد اتاق‌های نمایش محصولات یا اتاق‌های ملاقات با حفظ نمای شفاف و جذاب.
  4. ساختمان‌های آموزشی و بیمارستان‌ها: برای ایجاد فضاهای آرام و عایق‌بندی صوتی بهتر.

پارتیشن‌های شیشه‌ای دوجداره با ترکیب زیبایی و کارایی، انتخابی مناسب برای بسیاری از کاربردها هستند و می‌توانند به بهبود کیفیت فضاهای داخلی کمک کنند.

پارتیشن اداری در مکان های کوچک

امروزه پارتیشن اداری بیش‌ازپیش موردتوجه افراد قرارگرفته است؛ یکی دلایل این امر این هست که به دلیل افزایش قیمت‌ها، شرکت‌ها و مجموعه مجبور به اجاره یا خرید دفاتر یا مراکز کاری کوچک‌تری هستند. درواقع افزایش قیمت اجاره‌ها باعث شده است که افراد به دنبال مکان‌های کوچک‌تری برای اجاره یا خرید باشند؛ پارتیشن‌های اداری در مکان‌های کوچک باعث استفاده بهینه‌تر از محیط می‌شود. این پارتیشن‌ها می‌توانند به محیط کاری کوچک شما نظم داده و باعث آسان‌تر شدن مدیریت شوند.

پارتیشن‌های شیشه‌ای در فضاهای کوچک، به‌عنوان یک راه‌حل مدرن و زیبا برای جداسازی و تقسیم‌بندی فضاها، موردتوجه طراحان دکوراسیون داخلی قرارگرفته است. با استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای، می‌توان فضاهای کوچک را به دو قسمت مستقل تقسیم کرده و هرکدام را برای استفاده بهینه طراحی کرد.

به دلیل اینکه پارتیشن شیشه‌ای به دلیل شفافیت و نورپذیری‌اش احساس انسجام و واحدی در فضا ایجاد می‌کند، در فضاهای کوچک مناسب هستند. همچنین پارتیشن‌های شیشه‌ای به علت اینکه ضخامت زیادی نیاز ندارند، به‌طور مؤثری می‌توانند فضا را تقسیم کنند .

برای طراحی پارتیشن شیشه‌ای در فضاهای کوچک، بهتر است از ضخامت کم و شفافیت بالای شیشه استفاده شود، تا جایی که کنترل و کاهش نویز و صداها نیز در این پارتیشن‌ها لحاظ شود. همچنین، در طراحی پارتیشن شیشه‌ای در فضاهای کوچک بهتر است از الگوهای شیشه‌ای باکیفیت بالا و با رنگ‌بندی و طرح‌های مناسب استفاده کرد.

در طراحی پارتیشن شیشه‌ای برای فضاهای کوچک، می‌توان از روش‌های مختلفی مانند پارتیشن‌های شیشه‌ای قابل حرکت، پارتیشن‌های شیشه‌ای ساده و یا پارتیشن‌های شیشه‌ای با الگوها و طرح‌های متنوع استفاده کرد. همچنین، در انتخاب پارتیشن شیشه‌ای برای فضاهای کوچک، بهتر است از پارتیشن‌های شیشه‌ای باقابلیت شفافیت بالا و استحکام مناسب استفاده کرد، تا در عین زیبایی و جذابیت، باقابلیت استفاده طولانی‌مدت نیز همراه باشند.

درنهایت، طراحی پارتیشن شیشه‌ای برای فضاهای کوچک، باعث جداسازی و تقسیم‌بندی فضا، افزایش نور پذیری و احساس بزرگ‌تر بودن فضا، افزایش زیبایی و جذابیت فضای داخلی، کاهش نویز و صدا می‌شود. درنتیجه، استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای در فضاهای کوچک، به‌عنوان یک راه‌حل مدرن و زیبا برای جداسازی و تقسیم‌بندی فضا، پیشنهاد می‌شود

چگونه یک فضای اداری کوچک را پارتیشن‌بندی کنم؟

تقسیم یک فضای وسیع به مناطق کوچک‌تر و اختصاصی ممکن است چیزی باشد که برای ایجاد یک‌پایه کافی برای کارایی و بهره‌وری اداری به آن نیاز دارید. در زیر 5 راهکار برای پارتیشن فضای اداری کوچک ذکر می‌کنیم.

√یک میز U شکل انتخاب کنید.

√قفسه باز

√پانل‌های حریم خصوصی دسکتاپ

√پارتیشن‌های اداری مدولار

√دیوارهای پارتیشن شیشه‌ای

پارتیشن اداری سه‌بعدی

اگر شما هم تمایل دارید که در کنار استفاده بهینه از محیط، زیبایی محیط را افزایش دهيد پارتیشن‌های سه‌بعدی یکی از بهترین گزینه‌ها است. پارتیشن‌های اداری سه‌بعدی محصولاتی منحصربه‌فرد و جذابی هستند؛ این پارتیشن‌ها جدا از اینکه امکان استفاده بهینه از محیط را برای شما فراهم می‌کنند، محیطی رؤیایی و زیبا برای شما ایجاد می‌کنند.

ما اجرا و نصب انواع پارتیشن‌های اداری را در تهران و سراسر کشور انجام می‌دهیم. تنوع محصولات ما به‌قدری است که هر مشتری با هر سلیقه را مجاب به انتخاب خواهد کرد.

چطور از شکستن پارتیشن شیشه‌ای جلوگیری کنیم؟

پارتیشن‌های شیشه‌ای مزایای فراوانی نسبت به دیوارها و جداکننده‌های آجری و فلزی و چوبی دارند؛ با این همه، ایرادی را نیز می‌توان برای این پارتیشن‌ها ذکر کرد؛ اینکه احتمال شکستن ورق‌های شیشه‌ای وجود دارد؛ هرچند این مورد به‌ندرت اتفاق می‌افتد، بازهم نباید از آن غفلت کرد.

تغییرات آب و هوایی و ضربه خوردن دو عامل اصلی هستند که باعث شکستن شیشه سکوریت پارتیشن می‌شود. پارتیشن‌های شیشه‌ای در داخل مکان‌های مسقف نصب می‌شوند. تغییرات آب و هوایی و کاهش و افزایش دما در مکان‌های پوشیده و مسقف بسیار کم است. ازاین‌رو احتمال شکستن شیشه سکوریت پارتیشن‌ها در این مکان‌ها در حد صفر است. اما بخورد ضربات را نباید نادیده گرفت. شیشه سکوریت هرچند مقاومت بسیار بالاتری نسبت به شیشه‌های معمولی دارد ولی باز در برابر ضربات می‌تواند آسیب‌پذیر باشد. حتی ضرباتی ضعیف اما در قسمت حساس شیشه می‌تواند باعث شکستن و خرد شدن شیشه شود.

معمولاً پارتیشن‌های شیشه‌ای در مکان‌های تجاری نصب می‌شوند. این مکان‌ها، مکان‌هایی پویایی هستند؛ افراد به‌صورت مداوم در این مکان‌ها تردد دارند؛ ابزارآلات مختلف به‌صورت مداوم وارد این مکان‌ها شده و یا خارج می‌شود. ازاین‌رو مهم‌ترین نکته‌ای که باید افراد رعایت کنند دقت در جابه‌جایی تجهیزات و وسایل در مکان‌های نصب پارتیشن شیشه است. همچنین برخوردهای فیزیکی افراد باهم نیز می‌تواند درنهایت به برخورد با شیشه سکوریت شده و ایجاد خطر کند.

برچسب زدن بر روی شیشه‌های سکوریت

شیشه‌های سکوریت نور را از خود عبور می‌دهند. گاهی ممکن است افراد متوجه وجود شیشه نبوده و با آن برخورد کنند. این مورد بارها در مکان‌هایی که پارتیشن شیشه‌ای در آن نصب بوده اتفاق افتاده است؛ ازاین‌رو لازم است که برچسب‌های هشداردهنده بر روی شیشه‌های سکوریت نصب شود.

اهمیت شاسی کشی در پارتیشن های شیشه ای

اجرای شاسی کشی باید با دقت و طبق استانداردهای معتبر انجام شود تا از کیفیت و دوام مناسبی برخوردار باشد. انتخاب پروفیل مناسب و تهیه نقشه‌های دقیق بسیار مهم است و می‌تواند تأثیر مستقیمی بر کیفیت و نتیجه نهایی پروژه داشته باشد.

اهمیت در نظر گرفتن مواردی مانند برش، رنگ کاری، بسته بندی، حمل و نصب در محل کار، نشان از توجه به جزئیات و اهمیت قرار دادن به کیفیت کار است. همچنین، رنگ‌آمیزی پروفیل‌ها در کارخانه و انجام عملیات جوش و برش در محل پروژه، دقت نشان از رعایت استانداردهای کیفیتی می‌دهد.

اجرای شاسی کشی با رعایت این اصول و استانداردها، نه تنها باعث بهبود کیفیت کار می‌شود بلکه اطمینان از دوام و عملکرد صحیح آن را نیز فراهم می‌کند.

در  پروژه های  پارتیشن های شیشه ای ، شیشه بالکن ، کرکره برقی و ... اگر محل پروژه ساتحکام کافی را نداشته باشد، شاسی کشی انجام می شود.

نکاتی که در شاسی کشی باید رعایت کرد:

  1. اندازه‌گیری دقیق: ابعاد شیشه باید با ابعاد شاسی هماهنگ باشد.
  2. سنجش وزن شیشه: شاسی باید قادر به تحمل وزن شیشه باشد.
  3. قدرت نصب: شاسی باید به اندازه کافی قدرت داشته باشد تا شیشه را به صورت محکم نصب کند.
  4. شرایط اطراف: مطمئن شوید که شرایط اطراف محیط نصب، ایمن و مناسب است.
  5. استحکام نصب: بعد از نصب، مطمئن شوید که همه چیز به درستی و مطابق با استانداردها نصب شده است.

با رعایت این نکات، نصب شیشه‌های بالکنی یا پارتیشن شیشه‌ای یا ساختارهای شیشه ای دیگر  را به صورت ایمن و مطمئن می‌توان انجام داد.

پارتیشن شیشه ای در تهران

پارتیشن های شیشه ای از انواع مهم پارتیشن های اداری است. این پارتیشن ها از شیشه های میرال نشکن ساخته می شوند. مجموعه سایادُر فروش و نصب پارتیشن اداری شیشه ای در تهران را انجام می دهد.

sayadoor14000927 4

پارتیشن اداری mdf

sayadoor.com 8

پارتیشن های mdf از انواع مهم پارتیشن های اداری هستند.ما خدمات فروش و نصب پارتیشن های اداری در تهران و حومه را انجام می دهیم.

تلفیق پارتیشن های شیشه ای و ام دی اف

sayadoor.com 5

تلفیق پارتیشن های شیشه های و ام دی اف ، پارتیشن های زیبا و جذابی ایجاد می کند.ما با تلفیق این دو نوع پارتیشن فضای زیبا و مناسب برای ادارات ایجاد می کنیم.

سوالات متداول

1. پارتیشن شیشه‌ای چیست؟

پارتیشن شیشه‌ای یک دیوار شفاف یا نیمه‌شفاف است که برای تقسیم فضاهای داخلی استفاده می‌شود. این نوع پارتیشن‌ها به افزایش نور طبیعی و بهبود دیداری فضا کمک می‌کنند.

2. پارتیشن‌های شیشه‌ای از چه نوع شیشه‌هایی ساخته می‌شوند؟
3. آیا پارتیشن‌های شیشه‌ای برای حفظ حریم خصوصی مناسب هستند
4. نصب پارتیشن شیشه‌ای چقدر زمان می‌برد؟
5. آیا پارتیشن‌های شیشه‌ای عایق صدا هستند؟
6. هزینه پارتیشن شیشه‌ای چقدر است؟
7. آیا پارتیشن‌های شیشه‌ای ایمن هستند؟
8. چگونه می‌توان پارتیشن‌های شیشه‌ای را تمیز کرد
9. آیا پارتیشن‌های شیشه‌ای نیاز به نگهداری خاصی دارند؟
10. آیا می‌توان پارتیشن‌های شیشه‌ای را به صورت سفارشی طراحی کرد؟
کلیه حقوق و مزایای این وب سایت متعلق به مجموعه سایادُر می باشد.